TEAM

STUDIO-LOLANG is ontstaan nadat ik na 12 jaar bij Capelli Kappers Arnhem in dienst, de kans kreeg om hier voor mijzelf te beginnen. Na 3 jaar hier als zzp'er te hebben gewerkt, heb ik gekozen om de sprong te wagen naar een eigen zaak. Deze droom mag ik verwezenlijken in de leukste en gezelligste plek van Arnhem, het Modekwartier in de wijk Klarendal. 

STUDIO staat voor de plek waar mijn creativiteit tot uiting kan komen en waar je kunt rekenen op professioneel knippen. Hier staat verbinding, vrijheid en een warm welkom op nummer 1.

LOLANG staat voor mij, Germaine Lolang

 

 

 

Ik ben Anne van Klinken.

Na anderhalf jaar Germaine's stagiaire te zijn geweest hebben we enthousiast besloten collega's te worden.

Een paar jaar terug voelde ik een grote nieuwsgierigheid naar haarstyling ontstaan, doordat ik mijn haren vaak bij een kappersopleiding liet knippen en kleuren. Stiekem luisterde ik mee met wat de docenten vertelden aan hun leerlingen. Ik besloot deze opleiding te gaan volgen en heb daar een goede basis gelegd. Naast die ene dag in de week bij STUDIO-LOLANG werk ik ook als sociotherapeut en geef groepstherapie in de GGZ.

Ik krijg veel energie van deze combi.

Wat mij denk ik kenmerkt is dat ik aandachtig kan luisteren. Daarnaast heb ik veel creativiteit in me en hou de laatste trends nauwlettend in de gaten. En denk ik heel graag mee met wat jij zou willen met je haar.

Zin om je te ontmoeten bij STUDIO-LOLANG!

 

Anne van Klinken werkt om de week op de donderdag en om de week op de zaterdag

Plan je afspraak met Anne online.

Nog geen klant bij STUDIO-LOLANG? Mail Anne